Home | Jens Ole | Pierre | Thomas | Dianna | Ulrikke | Henrik | Torsten | Bo Thers | Lisbet | Johannes

 

Pierre

 

 

   
 

Mere om Pierre Schwartz

se også www.pierreschwartz.com

 

Pierre Schwartz Historie

Så godt jeg husker, jeg har kun taget det mere etablerede med, da der var masser af småbands undervejs. 

Mail hvis fejl, og undskyld til dem jeg har glemt...

Play louder....  and may the force be with your Ibanez....!

 

Start 1966 - 1971

Jeg startede med at spille guitar i 1966, hvor jeg fik min første guitar af min mor og far. Jeg blev tvunget af mine forældre til at gå til guitar undervisning på Brøndbyvester skole hos Rømer Nielsen (60'ernes guru på klassisk guitar i Brøndby omegn), årsag var at min mor syntes at Jørgen Ingemann spillede godt. Jeg fik en Høfner halvakustisk i oversize for en 6'årig knægt. Den har jeg stadig i god stand. Jeg fik dog et par spanske guitarer for min klassiske læres skyld. Jeg lærte noder fra dag 1, dødssygt, men guld værd senere hen. Efter 5 år i klassisk skole 1 flidhedspræmie i 1970 og adskillige skolekoncerter, besluttede jeg, at hellige mig rock musik. 

 

Wounded Knee 1972-74

Det første rigtige skole band bestående af Bo (Guitar, Sang), Kim (Trommer), Per (Bas) og undertegnede  (Guitar). Vi havde stor success på skolerne og ungdomsklubberne i Brøndbyerne 

 

Quo 1975 - 1976

Efter bruddet i Wounded Knee Startede Bo og Jeg Quo, vi spillede fortrinsvist Status Quo, Deep Purple og Credens Clearwater Revival. Her fandt vi sammen med Michael (Bas) og Steen (Trommer). Sener kom Per tilbage på bas og Mikkel overtog trommerne. 

 

Freaks 1977 - 1977

2 af gutterne fra det senere orkester Freaks (DM i pop) Kim (Bas) og Jan (Guitar) slog sig sammen med Steen (Trommer) og jeg (Guitar). Vi øvede for det meste på Tranumparkens Skole i Brøndby Strand, og spillede en enkelt gang i ungdomsklubben. Stilen var efterligninger at nutidens rytmer og rock. 

 

Saturn 1978 - 1978

Dan (Bas-Guitar) var vel nok en af Danmarks største Kizz fan. I hvert fald dannede vi Saturn, hvor Bo (Guitar) var tilbage på guitar og et hav af trommeslagere som jeg ikke kan huske navnene på. Vi øvede i øvrigt på døveinstituttet i Bülowsgade København. 

 

Heavy Duty 1979 - 1980

Et seriøst projekt med Allan (Guitar), Jens (Bas), Bjarne (Trommer). Vi øvede og øvede og øvede.... på ungdomsgården ved Bellahøj. Det blev til et par enkelt jobs og en multi lang indspilning i studiet To-Trin-Ned i studiestræde Kbh. original tapes haves stadig (4 spor 2"" real tape optaget på en 4 spors Teak Tapestation), derefter brød vi. Allan og jeg dannede A la basta. 

 

A la basta 1980 - 1982

Vi fik først Lars (Trommer, senere Cool Cats) og Kim (Bas, senere Cool Cats) med. Hertil kom XXX (Sang/Sax). Stilen blev mere dansk og vi spillede kun egne numre. Øvelokalet blev "istandsat" bag Sweet Silence Studio på Amager. Villy (Trommer) kom med, og det satte skub i tingene, sammen med Birger (Sang). Vi lancerede vores første rigtige koncert i Brumleby forsamlingshus på Østerbro med entre og TV optagelse (DR), hvor den optagelse er henne, ved jeg ikke, har du den så skriv...?

 

Jays 1983 - 2006

Ja, så er vi der, tilbage til kopi musikken for fuld udblæsning. Jays startede for år tilbage, så det var bare med at komme på vognen, ud og spille. Vi startede i august 1992 med Flemming (Sang), Tommy (Keyboards), Jens-Ole (Bas/Boomerang) og Erik (Trommer/Playboys). Jays er mainstream dansemusik og underholdning. Vi startede med at blive booket ud af Bent Helvang, siden solo og endelig i stald hos Flemming Sørensen (1997). Jobs var/er der masser af til en forandring.

Det hele sluttede brat og sørgeligt med et brud i feb. 2006 

 

E.T Production 1987 - 1998

Blev ansat af Erling Sibbern / Erik Thomsen som Stagemanager /  Produktion manager. Har lavet de fleste Heavy/Rock koncerter i Danmark lige fra Megadeth til Pink Floyd 

 

Zack 1988 - 1988

Et musikalsk sidespring ved siden af Jays. Heavy Metal optog mig mere og mere, da det var en teknisk og larmende udfordring, som jeg gerne ville. Zack blev kun et forstadie til mere Heavy og studie projekt med Flemming (Sang/Jays), Palle (Bas), Niels (Trommer) og grækeren (Keyboard) som jeg headhuntede på en græsk restaurant på Østerbro, hvor han spillede i et zorba-ensemble. 

 

Big Time 1989 - 1990

Endnu et sidespring samtidig med Jays. Big time var det mest ambitiøse og faktisk helt ok. Mick (Sang/Alien Force), Rene (Bas/Posideon), Frederik (Trommer/Poseidon/Jays). Her legede vi rockstjerner med stort S. Vi havde jobs i Pumpehuset og Baghuset i Ballerup. Der blev indspillet ambitiøst i øvelokalerne på Roskilde vej i Rødovre) men, da det var ved at ligne noget, sagde jeg selv stop pga. familieforøgelse og studier (Cand.polit.). Øv, det var ellers fedt...

5aLive 2006-....

Så er vi på banen igen med 4 fra Jays og ny sangerinde Lady Di. Det er kanon, at det kan lade sig gøre, og så er det som at få en saltvandsindsprøjtning, der er virkelig kommet fart over feltet. Vi spiller over det ganske land, og holder fanen højt.

Hurra for de bedste Leverandører til glade danskere....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

guitarspiller roskilde

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................