Menu

Presse
Repertoire
Arkiv
Booking
Bandet
Video

Log-in

 

 

 

 

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Repertoire

5aLive har et meget bredt repertoire. Dinnermusikken leveres enten som iørefaldende stille pianospil, eller af hele bandet med syngmed/skålesange og andre overraskelser undervejs, som får publikum op af stolene. Kan selvfølgeligt også kombineres (mest anvendt) Dansemusikken blir leveret med en så stor energi og "ud over scenekanten", at man som publikum, bare blir tryllebundet til dansegulvet hele aftenen.

Og 5aLive spiller altid det musik, der passer til lejligheden. Og der er stor forskel på, om det er en halfest, et kræmmermarked, en 70 årig fødselsdag, en julefrokost, en stor konference, et bryllup osv. Derfor det store repertoire, som selvfølgelig består af alle de største hits gennem tiderne. Lige fra de nyeste ørehængere fra udenlandske kunstnere, over alle de fantastiske nye danske, som Andreas Odbjerg, Gasolin, Bamse, Lars Lilholt, Kim Larsen, Teddy Edelman.

Og selvfølgelig en masse midt imellem, som Tøsedrengene, Danseorkestret, Danser med Drenge, Tina Turner, Robbie Williams osv. Kun en ting er sikkert: Med 5aLives mere end 40 års erfaring og med over 1000 jobs på bagen, så forstår de hvilke numre, der til hver en lejlighed, fylder et dansegulv, og får gæsterne til at skråle med fra start til sidste, sidste, sidste ekstranummer. Og selvfølgelig spiller de også opfordringer. Men det er sjældent, der kommer nogle, fordi repertoiret bare bringer den ene ørehænger efter den anden. Derfor skal 5aLive opleves LIVE.